Voel je thuis bij kapsalon Sam Sam Haarmode Ede

Totale haarverzorging in een gezellige omgeving

16 mei 2020 

Sam Sam Haarmode is al weer een week open!

We hebben een enorm drukke week achter de rug. Het was heerlijk om jullie allemaal weer te kunnen verwelkomen. Helaas hebben we nog niet iedereen kunnen helpen maar we beginnen weer goed in te lopen. We willen jullie bedanken voor jullie begrip en medewerking. Ook aankomende week staan we bijna weer helemaal vol en we gaan er alles aan doen om iedereen zo snel mogelijk te helpen en natuurlijk blijven wij de kwaliteit leveren die u van ons gewend bent.  

Onderstaande protocollen en richtlijnen worden eigenlijk door iedereen opgevolgd waardoor we voor iedereen een veilige en toch gezellig omgeving kunnen creëren. 

– Heeft u een afspraak, maar heeft u koorts of bent u verkouden? Dan maken wij graag telefonisch een nieuwe afspraak met u.
– Is er iemand in uw directe omgeving ziek?  Ook dan maken wij graag telefonisch een nieuwe afspraak met u.
– Het is de kapsalon niet verplicht om een mondkapje te dragen. Wilt u dit wel dan vragen wij u om het mondkapje zelf mee te brengen.
– We vinden het enorm fijn dat u er weer bent, maar in verband met het Coronavirus schudden wij geen handen.

Voor uw en onze gezondheid werken wij de komende tijd nog zo hygiënisch mogelijk. We wassen uw haren en we maken alle gereedschappen en werkplek schoon na iedere knipbeurt. We vragen u ook om met voorkeur met PIN te betalen. 

Nogmaals bedankt voor jullie begrip en medewerking, tot snel bij Sam Sam Haarmode!

Groetjes team Sam Sam.

8 mei 2020 

RICHTLIJNEN IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS

Het is vandaag weer een heerlijke drukke dag geweest. We hebben al veel van jullie gesproken en ook een afspraak kunnen maken. Mede door de extra dagen en uren dat we open gaan is het gelukt om, rekeninghoudend met de huidige richtlijnen en protocollen, iedereen de komende periode te helpen. Het is ook spannend voor ons en we willen daarom een ieder vragen rekening te houden met het volgende, namelijk; 

– Heeft u een afspraak, maar heeft u koorts of bent u verkouden? Dan maken wij graag telefonisch een nieuwe afspraak met u.
– Is er iemand in uw directe omgeving ziek?  Ook dan maken wij graag telefonisch een nieuwe afspraak met u.
– Het is de kapsalon niet verplicht om een mondkapje te dragen. Wilt u dit wel dan vragen wij u om het mondkapje zelf mee te brengen.
– We vinden het enorm fijn dat u er weer bent, maar in verband met het Coronavirus schudden wij geen handen.

Voor u en onze gezondheid werken wij zo hygiënisch mogelijk. We wassen uw haren en we maken alle gereedschappen en werkplek schoon na iedere knipbeurt. We vragen u ook om met voorkeur met PIN te betalen. 

Bedankt voor jullie begrip en medewerking, tot snel bij Sam Sam Haarmode!

Groetjes team Sam Sam.  

07 mei 2020 Status update!

Op dit moment doen we er alles aan om alle oproepen te beantwoorden en voor iedereen een geschikte datum en plaats te reserveren. Vanwege het aantal telefoontjes dat binnenkomt kan het voorkomen dat het even duurt voordat je ons aan lijn de krijgt. We verzoeken iedereen om het op een ander moment nogmaals te proberen. Op de volgende momenten kunt u ons bereiken:

Morgen (08 mei) tussen 09.00 en 11.30 kunt u ons weer bereiken.

Ook bellen wij naar iedereen die we nog niet hebben gesproken. 

We gaan de aankomende weken met zijn allen extra uren open om de enorme vraag te kunnen verwerken. Bedankt voor jullie begrip en tot snel bij Sam Sam Haarmode

Groetjes team Sam Sam. 

06 mei 2020
HET KABINET HEEFT BESLOTEN DAT WIJ ALS KAPSALON VANAF VOLGENDE WEEK ONZE DEUREN WEER MOGEN OPENEN!

Om gelijk voor jullie klaar te staan zijn we 7 mei tussen 09.00 – 11.30 en 15.00 – 17.00 beperkt bereikbaar voor het maken van een afspraak. Ook gaan wij zelf proactief naar jullie bellen om iedereen ze snel als mogelijk te voorzien van een mooie coupe. Krijg je ons niet te pakken dan kun je ons via messenger of via het bestelformulier een terugbelverzoek sturen voorzien van een telefoonnummer waarop je bereikbaar bent. 

We hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij Sam Sam Haarmode. 

Groetjes team Sam Sam.

05 mei 2020
BESLUIT HET KABINET DAT KAPSALON SAM SAM HAARMODE HAAR DEUREN WEER MAG OPENEN?

Het kabinet overweegt om onder andere kapsalons hun deuren weer te laten openen. Zoals het er nu uitziet volgende week al. Natuurlijk onder strikte voorzorgsmaatregelen en protocollen. Wij kijken en onderzoeken nu ook zelf welke richtlijnen we hierin gaan volgen. Het leek ons gepast om jullie hierover alvast op de hoogte te stellen. We kijken er weer naar uit om jullie in onze kapsalon Sam Sam Haarmode te mogen verwelkomen.

De komende dagen laten we jullie via het nieuwsbericht op onze website weten wat jullie van ons kunnen verwachten. Hou onze website dus goed in de gaten.

Hopelijk tot snel.

Team Sam Sam Haarmode


21 april 2020
CORONAMAATREGELEN VERLENGD VAN 28 APRIL TOT 20  MEI 2020

Het kabinet heeft besloten dat alle coronamaatregelen in Nederland worden verlengd tot en met 20 mei. Ook na vanavond blijven de regels voor de kapsalons waaronder kapsalon Sam Sam haarmode is het helaas hetzelfde. Het blijven  buitengewone tijden. Toch blijven we druk om, zodra het mogelijk is, u zo snel als mogelijk van dienst te kunnen zijn. We hebben dan ook niet stilgezeten. Heeft u onze nieuwe website al gezien? Het bestellen van verf en produkten wordt zo voor u vergemakkelijkt. We hopen u op deze manier toch zo veel als mogelijk van dienst te kunnen zijn.

                                                                                      STAY SAFE AND STAY BEAUTIFUL!

Team Sam Sam Haarmode


1 april 2020
CORONAMAATREGELEN VERLENGD TOT EN MET DINSDAG 28 APRIL 2020

Het kabinet heeft besloten dat alle coronamaatregelen in Nederland worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. In de week vóór 28 april beoordeelt het kabinet wat er voor de periode daarna nodig is. Onder andere sportaccommodaties, horeca, kapsalons en kinderopvang blijven dus dicht tot en met 28 april. Via ons nieuwsbericht houden we u op de hoogte wanneer wij u weer van dienst kunnen zijn

Team Sam Sam Haarmode.

25 maart 2020
ONDANKS TIJDELIJK SLUITING CORONA TOCH PRODUCTEN BESTELLEN BIJ SAM SAM HAARMODE

Sam Sam Haarmode tijdelijk gesloten vanwege het heersende Coronavirus. Toch willen we voor u klaarstaan!
Heeft u een uitgroei en wilt u toch een verf ontvangen of u wilt andere haarverzorgende producten bestellen?
Dan helpen wij u graag. Hoe gaat dit in zijn werk?

– Via ons bestelformulier geeft u uw contactgegevens en in de omschrijving welke producten u wilt ontvangen.
Geef ons via mail (info@samsamhaarmode.nl) of messenger aan welke producten u nodig heeft
– Eenmaal een bestelling ontvangen verpakken wij de producten en overleggen we met u hoe u deze wenst te ontvangen.

We hopen u hiermee, ondanks onze sluiting vanwege het Coronavirus, toch van dienst te kunnen zijn.

Team Sam Sam Haarmode Ede

22 maart 2020
SAM SAM SLUIT TIJDELIJK DEUREN DOOR CORONAVIRUS

Lieve mensen,

Wij kunnen de veiligheid van onze klanten en onszelf niet garanderen daarom hebben wij besloten om de salon te sluiten.De gezondheid van u en onszelf gaat nu boven alles! De 1,5 meter afstand die het RIVM van ons allen vraagt is in de salon niet te hanteren. Zodra de huidige maatregelen versoepeld worden en wij weer open gaan laten wij u dit via Facebook en onze site weten.

Zorg voor elkaar en blijf gezond.

Liefs,

Mona, Getty, Karin, Yvonne en Mirjam.

Call Now ButtonBel Sam Sam